Search site Dead Hackers Society
Other BBSes »
 
 

Silly Venture 2019

Sommarhack 2019
Demoscene   º   Coding   º   CT60   º   Buy/sell   º   Misc/crap   º   Alive magazine   º   SNDH/Tracking

CT60 and related things BBS
 
Re: CT60 not found
Posted by: Rodolphe May,01.2016-01:21 

Hi,
Please check the 3 74LVC buffers with oscilloscope and reset button : check that signal on inputs are well on outputs. Some time the 74LVC get a destroyed output and the Flash cannot be seen ! And the CT60 presence test is based on Flash can be read or not : no read = no CT60 !

Check too the flash trace on PCB.

Finally the flash can be defect.

Regards





[All messages in this thread]

Topic Posted by  Date 
CT60 not found specter Apr,12.2016-20:48
  Re: CT60 not found instream Apr,14.2016-22:48
    Re: CT60 not found specter Apr,16.2016-03:27
      Re: CT60 not found instream Apr,17.2016-17:05
        Re: CT60 not found specter Apr,19.2016-04:05
          Re: CT60 not found Pad Apr,19.2016-07:44
  Re: CT60 not found Rodolphe May,01.2016-01:21


Message board and comments are now read-only

Due to abuse of the message boards we have put the entire site in read-only mode. That means you can't post new threads or reply to old messages and you can't add comments in VideoDB and PicDB.

Some messages have been erased from reading, but are stored in case they need to surface again.

After 17 years and 45000 messages we're shutting down due to one person.




© 1994-2019 Dead Hackers Society Contact: Anders Eriksson