Search site Dead Hackers Society
Other BBSes »
 
 

Sommarhack 2018
Demoscene   º   Coding   º   CT60   º   Buy/sell   º   Misc/crap   º   Alive magazine   º   SNDH/Tracking

Atari demoscene BBS
 
Re: STE with Sync issues?
Posted by: Troed Jan,18.2018-17:56 

(The reason I asked about TOS is because it has been known for euro-centric demos to assume 50Hz and either not setting 50Hz manually or just toggling whatever was there instead of using fixed values)

If it's possible to shoot a video of the problem you're seeing it would be easier to help. GLUE (its equivalent in the GSTMCU) has "predictable" faults. I'm not really sure what the problem could be though since it only happens in few screens/effects.






[All messages in this thread]

Topic Posted by  Date 
STE with Sync issues? Oldskool Jan,14.2018-20:19
  No Topic provided Troed Jan,15.2018-19:50
    Re: No Topic provided Oldskool Jan,16.2018-13:47
      Re: STE with Sync issues? Troed Jan,16.2018-18:06
        Re: STE with Sync issues? Paranoid / PDX Jan,16.2018-19:53
          Re: STE with Sync issues? Oldskool Jan,16.2018-23:14
            Re: STE with Sync issues? Paranoid / PDX Jan,18.2018-00:56
              Re: STE with Sync issues? Troed Jan,18.2018-17:56
                Re: STE with Sync issues? Oldskool Jan,19.2018-15:04
                  Re: STE with Sync issues? Oldskool Jan,20.2018-20:49
                    Re: STE with Sync issues? Troed Jan,21.2018-00:49


Reply to this message
Name:
Topic:
Human verification (enter the text of the ASCII-art below):

   _   _   _   _  _  _        _  
 _|_ _|_ _|_ _|_ (_)  ) |_|_ / \ 
  |   |   |   |  (_) /_   |  \_/
Message:




© 1994-2018 Dead Hackers Society Contact: Anders Eriksson