Search site Dead Hackers Society
Other BBSes »
 
 

Sillyventure 2018
Demoscene   º   Coding   º   CT60   º   Buy/sell   º   Misc/crap   º   Alive magazine   º   SNDH/Tracking

Atari demoscene BBS
 
Re: No Topic provided
Posted by: Oldskool Jan,16.2018-13:47 

Hi Troed,

Thanks. The TOS version is an English one now. I replaced it. I could try the original French one.
The display is not an issue. I used to have a Mega STE and did not have this strange sync issue.
I also tried a different blitter, graphics chip and memory but this does not change this behavior.
But maybe it's the TOS version.




[All messages in this thread]

Topic Posted by  Date 
STE with Sync issues? Oldskool Jan,14.2018-20:19
  No Topic provided Troed Jan,15.2018-19:50
    Re: No Topic provided Oldskool Jan,16.2018-13:47
      Re: STE with Sync issues? Troed Jan,16.2018-18:06
        Re: STE with Sync issues? Paranoid / PDX Jan,16.2018-19:53
          Re: STE with Sync issues? Oldskool Jan,16.2018-23:14
            Re: STE with Sync issues? Paranoid / PDX Jan,18.2018-00:56
              Re: STE with Sync issues? Troed Jan,18.2018-17:56
                Re: STE with Sync issues? Oldskool Jan,19.2018-15:04
                  Re: STE with Sync issues? Oldskool Jan,20.2018-20:49
                    Re: STE with Sync issues? Troed Jan,21.2018-00:49


Reply to this message
Name:
Topic:
Human verification (enter the text of the ASCII-art below):

   _   _   _   _  _  _        _  
 _|_ _|_ _|_ _|_ (_)  ) |_|_ / \ 
  |   |   |   |  (_) /_   |  \_/
Message:




© 1994-2018 Dead Hackers Society Contact: Anders Eriksson